Het grote boek van voertuigen en machines - Baumann, Anne-Sophie; Balicevic, Didier (Antwerpen : Oogappel, 2012)
Een veelheid aan rijdende, varende en vliegende voertuigen passeert de revue, compleet met flapjes en bewegende elementen. Werktuigen, landbouwvoertuigen, treinen, bussen, passagiersauto’s, vrachtwagens, tanks, politie-, zieken- en brandweerauto’s, boten, vliegtuigen en raketten.
Engins et machines animés