Dwars doorgesneden : 18 fascinerende onderwerpen doorzichtig getekend en beschreven - Platt, Richard; Biesty, Stephen; Kooij, Tom (Antwerpen : Standaard, 1992)
Dit boek werpt door middel van dwarsdoorsneden een blik in tal van gebouwen, constructies, voertuigen en schepen. Hierdoor krijg je een zeer gedetailleerd beeld van wat zich aan de binnenkant bevindt en afspeelt.
Index