Enfants Ouvriers - Bergman, Marie; Coenen, Marie-Thérèse; Dupont, Renelde; RTBF; WIP; CARHOP; GSARA; Luna Blue Film; KADOC (Liège : Wallonie Image Production, 1999)
Documentaire over kinderarbeid in België, met getuigenissen en archiefbeelden
Keywords: Documentaire; Open-net opname