Johan Daisne : tussen magie en werkelijkheid 1912-1978 - Vanhecke, Johan, 1957- (Antwerpen : Houtekiet, 2014)
Biografie van de Vlaamse schrijver (1912-1978).
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Daisne, Johan, -- 1912-1978