Ecolizer 2.0 : ecodesign tool. Maak het verschil! Stel uw eisen als ontwerper met kennis van zaken. - OVAM - Openbare Afvalstoffenmaatschappij voor het Vlaamse Gewest (Mechelen : OVAM, 2009)
De Ecolizer richt zich tot ontwerpers die de milieu-effecten van hun product willen analyseren. Hij bevat tientallen fiches met honderden eco-indicatoren. Eco-indicatoren zijn getallen die de graad van milieubelasting weergeven van materialen, bewerkingsprocessen, transport, energie, recyclage en afvalverwerking. Hoe hoger de score, hoe hoger de milieu-impact.
In samenwerking met de VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek)
In waaiervorm
Engels ; Nederlands