Keizer Karel en Eeklo : verslag colloquium over Keizer Karel Eeklo 24 september 2005. (Eeklo : de Eecloonaar, 2006)
Heeft Romano Tondat dan toch gelijk? - Welke taal sprak Keizer Karel - Brugge en Karel V - Les relations de Philippe le Beau et Maximilien I avec la France - Rond Keizer Karel en de passie van een historicus - De troonsafstand van Karel V - Colloquium over Keizer Karel (sept 2005)
Keywords: Charles -- V, -- Holy Roman Emperor, -- 1500-1558.