De verzameling II : Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen. - Tentoonstelling. Antwerpen. MUHKA. 1990-06, 30; Bex, Flor (Florent), 1937-; De Beul, Gerd (Antwerpen : MUHKA, 1990)
Aankopen 1988-1989, schenkingen, bruikleen, stichting Gordon Matta-Clark
30.06.1990 - 04.11.1990
Keywords: Exhibitions