Johannes Goropius Becanus (1519-1573) : Brabants arts en taalfanaat - Frederickx, Eddy, 1944-1981; Van Hal, Toon, 1981- (Hilversum : Verloren, 2015)
Beschrijving van leven en gedachtegoed van de Nederlandse taalkundige, arts en humanist (1519-1573).
Met index, literatuuropgave.
Keywords: Goropius, Johannes, -- 1519-1572.