Vlaggenbrief : roman - Lasters, Ruth, 1979- (Antwerpen : De Bezige Bij Antwerpen, 2014)
Roman over een verlopen stadje aan de kust. Een referendum over de verbreding van de dijk verdeelt de bewoners van een verpauperd kuststadje in twee kampen.