Boek van de doden - Huff, Philip, 1984- (Amsterdam : Bezige Bij, 2014)
Een redelijk succesvol maar tijdelijk vastzittende schrijver dwaalt in de dagen rond Kerstmis door Amsterdam.
Keywords: Roman; Romans (teksten).