Door de waterspiegel : roman - Lieske, Tomas, 1943- (Amsterdam : Querido, 2014)
Wanneer een man in Spanje aan een stuwdam werkt, is hij getuige van een verkrachting. Hij verliest zijn greep op de werkelijkheid en verdwijnt voor zijn vrouw.
Keywords: Niederländisch; Roman; Romans (teksten).