De dag dat we Andy zijn arm afzaagden : roman - Peeters, Marnix, 1965- (Amsterdam : Prometheus, 2014)
Twee jaar nadat hij door zijn vader aan de schrale zorgen van de aartslelijke zusters Crique is toevertrouwd, trekt Werner plots de wereld in. Aan de zijde van Orzas, een vadsige beer die een poot mist, sukkelt hij van de regen in de drop. Iedereen profiteert van de aimabele jongen. Is het niet voor geld, dan wel voor seks.