In mijn hoofd - Heylen, Martin; Van het Groenewoud, Raymond; Appels, Dirk (Brussel : Luisterpunt, 2011)
De Nederlandstalige singer-songwriter Raymond van het Groenewoud vertelt in tien thematische interviews over zijn leven.