Zeven pogingen om een geliefde te wekken : roman - Riem, Ineke (Utrecht : De Arbeiderspers, 2014)
De ambitieuze, kunstzinnige Lioba droomt ervan haar dorp te verlaten. Op een dag wordt ze bewusteloos aangetroffen. Het gonst van de geruchten en de dorpelingen zoeken een manier om haar te bevrijden uit haar mysterieuze slaap.
Bronzen Uil 2013
Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs (Grote Jongerenliteratuurprijs ). Categorie Nederlandstalig 2013