En dan is er koffie. (Brugge : Educatieve Dienst van de musea, 1990)
De kunstkijker is een educatieve museumbrochure voor jongeren en belicht telkens een of ander aspect van de kunst- en cultuurgeschiedenis, waarvan voorbeelden of aanknopingspunten te vinden zijn in de musea van Brugge. (Bron: boekcover)