Euforie : roman - Weijts, Christiaan, 1976- (Utrecht [etc.] : De Arbeiderspers, 2012)
Een architect dingt mee naar het verwezenlijken van een monument voor de gevallenen bij een terroristische aanslag in Den Haag, maar krijgt te maken met zowel professionele integriteit als inhalig opportunisme.
Met lit. opg.