Confidenties aan een ezelsoor / Boek vijf Belgische fabels - Adam, Frank, 1968-; Verplancke, Klaas, 1964- (Antwerpen : Vrijdag, 2013)
Door een merkwaardig misverstand komt de éénorige ezel van auteur Frank Adam en illustrator Klaas Verplancke terecht in het land van de Belgen. Hij legt zijn oor te luisteren bij de intellectuelen van Brussel, de boswachter van Tihange, de schatrijke voetballer van Genk, de komieken van Rochefort en andere hilarische personages.