Enthousiast telefoneren : psycholigsch: van mens tot mens - Lalkhan, Nadia (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2009)
Hoe u als bedrijf of organisatie met uw klanten omgaat, bepaalt voor een groot deel of zij besluiten klant te worden en te blijven. Professioneel klantgericht telefoongedrag is daarbij onontbeerlijk om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Houding en gedrag zoals klantgerichtheid, servicegerichtheid, vriendelijkheid, beleefdheid en behulpzaamheid zijn daarbij belangrijke aspecten. Een aspect dat vaak nog te weinig belicht wordt, is enthousiame. Enthousiasme is een krachtig middel en dit kan en mag veel meer worden ingezet in het leven, op het werk en bij het voeren van telefonische gesprekken. In Enthousiast telefoneren leest u hoe u telefoontjes op uw werk op een enthousiaste manier kunt beantwoorden. Dat levert niet alleen veel plezier op, maar u maakt ook een veel betere indruk en krijgt veel meer gedaan. Ook in lastige situaties.