Wenteling : gedichten - Van Gasse, Lies, 1983- (Amsterdam : Wereldbibliotheek, 2013)
Een wenteling is een 'draaiing, kering' of een 'keer dat iets wentelt', aldus Van Dale. De bundel zou ook 'Dezelfde dag steeds weer' kunnen heten, want het gaat over één dag die zich 'in de geest telkens anders afspeelt', aldus de dichteres. De personages bevinden zich in een soort kolk of een impasse. Ze zitten vast in hun heden.