Bijna een Amerika : gedichten - Temmerman, Max, 1975- (Antwerpen : Vrijdag, 2013)
In knappe, verhalende verzen beschrijft Max Temmerman wat er overblijft als een moeder sterft. Want hoe krachtig ook de dood, het leven zelf blijft krachtiger.