Gentse azalea - Van Trier, Harry, 1954-2015 (Oostkamp : Stichting Kunstboek, 2012)
Geschiedenis van de kamerazalea en de ‘Vlaamse Vereniging van Azaleatelers’, de bond die sinds 1912 de belangen verdedigt van de plant en haar telers. Over de ontwikkelingen in de teelt en marketing, verzorging, kleurtrends, toekomstperspectief etc.