Feesten in Europa - Weerheijm, Tom (Rijswijk : Elmar, 2006)
Naast de nationale feestdagen kent elk land een aantal jaarlijks terugkerende volksfeesten. Tom Weerheijm deed onderzoek naar de volksfeesten in een groot aantal Europese landen, selecteerde een lijst van feesten die hij 'aan vrienden' kon aanbevelen en bezocht meer dan zeventig lokale en nationale evenementen. De weerslag van die negen jaar durende speurtocht is met zijn prachtige foto's in dit boek vastgelegd. (Bron: covertekst)
Subtitle on cover: Overzicht van jaarlijks terugkerende volksfeesten.