Taal op drift : lange-termijnontwikkelingen in taal en samenleving - Van der Horst, J. M. (Johannes Martinus), 1949- (Amsterdam : Meulenhoff, 2013)
Overzicht van de ontwikkelingen in de Europese talen en overeenkomstige ontwikkelingen in de maatschappij.
Met lit. opg., reg.
Keywords: Taalverandering