Avenue : 15 jaar wereldliteratuur - Nooteboom, Cees, 1933-; Op de Beek, Esther (Amsterdam : De Bezige Bij, 2013)
Facsimiles van alle afleveringen van de poëzierubriek van de Nederlandse dichter en schrijver Cees Nooteboom in het tijdschrift 'Avenue' in de periode 1976-1990