Het boek van het gedrukte boek : een visuele geschiedenis - Lommen, Mathieu; Van der Linden, Stephan; Universiteitsbibliotheek van Amsterdam. Bijzondere Collecties; Tentoonstelling. Amsterdam, Universiteit Amsterdam. 2012-02, 08 (Tielt : Lannoo Amsterdam : Amsterdam University Press, 2012)
Overzicht in beeld van het gedrukte boek vanaf de 15e eeuw tot heden, gebaseerd op de collectie van de universiteitsbibliotheek Amsterdam.
Tentoonstelling “The printed book : a visual history', Amsterdam, Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam
Met lit. opg., index.
08.02.2002 - 13.05.2012
Keywords: Boekdrukkunst; Speciale collecties; Typografie; Universiteitsbibliotheek van Amsterdam; Plaatwerken (vorm).; Tentoonstellingen (vorm).