Stijlboek : voor wie helder wil schrijven. - Permentier, Ludo, 1950- (Roeselare : Roularta, 2008)
Leerboek en naslagwerk voor wie teksten schrijft : toegankelijk schrijven, tekststructuur, correct taalgebruik, spelling, journalistieke genres, deontologie
Alfabetische index / p. 639