Zo werkt het! : 10 elektrotoestellen van alledag geven hun geheimen prijs. - Technopolis (Mechelen : Technopolis, 2005)
Zo werkt het! DVD Espresso GSM Koelkast mp3 PC Stofzuiger TV Vaatwasser Wasmachine
Keywords: Technologie; Technologische opvoeding; Uitvindingen