Populaire cultuur - De Meyer, Gust (Leuven : Garant, 1995)
Woord vooraf - Cultuur - Populaire cultuur - Het culturele veld - Het cultuurdebat - Geschiedenis - Literatuur
Keywords: Civilization, Modern -- 1950-.; Popular culture