Laat de was maar hangen : Voyageurs en Zigeuners in de straat - Beersmans, Dirk; Devolder, Gert; Janssens, Kim (Antwerpen : Garant, 2002)
Inhoudsopgave : Beeldvorming over voyageurs en zigeuners - Geschiedenis van nomadische culturen in hoofdlijnen - Nomadisme in het dagelijkse leven - Interculturele bemiddeling - Voyageurs en zigeuners in het onderwijs - Buurtbemiddeling - Arbeid - Sociale diensten - Woonwagenterreinen.
Keywords: Woonwagenbewoners -- Sociale welzijnszorg