Symbolen en hun betekenis - Tresidder, Jack, 1931- (Vianen : The House of Books, 2000)
De vleesgeworden geest - De ziel, de geest en het bovennatuurlijke - Het plantenrijk - De Komische geesten - Kunst en voorwerpen - Patronen en grafische figuren - Symboolsystemen
Met lit. opg.
Vertaald uit het Engels
Met reg.