Euro : invoering en praktijk - Greveling, G. W.; Schrijver, J. R., 1954- ([S.l.] : Kluwer, 2001)
1. Van EEG tot Euro 2. Van gulden naar Euro 3. Organisatie en planning van het Europroject 4. Automatisering 5. Administratieve aspecten 6. Managementrapportages 7. Juridische aspecten 8. Fiscale aspecten 9. Omwisselingsoperatie, kas- en betalingsverkeer 10. Communicatie
Supplement behorende bij Communicatie Vraagbaak