Praktisch persbeleid : het organiseren van perscontacten - Waardenburg, Marten (Alphen aan den Rijn : Samsom, 2000)
1. De persfunctionaris 2. Beleid en uit oering - persbeleid - Persbeleid in de praktijk 3. Taken persfunctionaris - Werkplek - Interne communicatie - Monitoring - Perscontacten 4. Kennis en technieken - Kennis an de eigen organisatie - Kennis an de Nederlandse pers - Het inter iew - Journalistieke gebruiken - Wat is nieuws? - Technieken - Wat te doen bij klachten en geschillen?
Keywords: Externe communicatie -- Ondernemingen; Perscontacten; Persfunctionarissen