Het grote dubbel-doolhof boek - Snape, Juliet; Snape, Charles (Amsterdam : Zirkoon, 1995)
Recensie: Negen eenvoudige, kale tekeningen waarop veel paden zijn getekend vormen de basis voor 18 opdrachten. Bij ieder thema krijgt de lezer (nou ja, lezer...) de opdracht een weg uit te stippelen naar een bepaald doel en vervolgens naar een ander doel. Diegene die er niet uitkomt kan de oplossing achterin vinden. De tekeningen beslaan 2 naast elkaar liggende bladzijden en krijgen een extra dimensie door de halve tussengevoegde bladzijde. Omdat de tekeningen erg leeg zijn kan een kind de was doen. De doelgroep zal echter snel klaar zijn. Het geheel ziet er weliswaar fleurig, maar ook kinderachtig uit. Vanaf ca. 8 jaar. - Mac Steenaart.