Interactie en participatie : de praktijk van communicatief handelen - Veenman, Rob (Alphen aan den Rijn : Samsom, 2000)
Interactief beleid en beleidsvormingCommunicatieFasering en organisatie van beleidMethoden
Keywords: Beleid -- Communicatie; Beleidsvorming; Communicatie