'n Kijk op nu en toen 5 : Revoluties; Liberalisme en nationalisme; Imperialisme - Geivers, Rik; Werkgroep NU EN TOEN (Antwerpen : Standaard, 1983)
Revoluties. - Liberalisme en nationalisme. - Imperialisme.
Leerboek
Keywords: Schoolbooks - Didactic material