De Herisem molen : industrieel archeologische studie op basis van een bedrijfsarchief - De Gelas, Jos, 1957- (Aalst-Waalre : Archaeologische Pers, 1983)
Beschrijving van de geschiedenis en de produktie van de Belgische papiermolen in de periode 1760-c.1940.
Met lit. opg.
Industrieel erfgoed: Vlaams-Brabant (rubricering Patrick Viaene)
Keywords: Papierfabricage; Herisem