De hedendaagsche grafische technieken - Ronner, Lolke, 1877-1951 (Amsterdam : Maatschappij voor Goede en Goedkoope Lectuur, 1916)
Kort historisch overzicht - het papier - het lettergieten - boekdruk illustraties - de boekdruk - de diepdruk - de steen- en lichtdruk - de rubberdruk - het boekbinden.
Keywords: Book history; Graphic arts; prentkunst