Anoniem eerste helft 21ste eeuw. (Aalst : Het balanseer, 2013)
Bundeling van de blogs die tussen april 2007 en februari 2013 verschenen op www.crow-box.blogspot.com. De teksten zijn gereduceerd en aangevuld met apocriefe fragmenten.