De dichter en het Boek : Albert Verwey (1865-1937) en het religieuze non-conformisme - Verwey, Gerlof, 1939-; Van Hulst, J. W. (Johan Wilhelm), 1911-2018 ([Amsterdam] : Amsterdam University Press, 2012)
Studie over de Bijbelse invloed op het werk van de Nederlandse dichter Albert Verwey (1865-1937).
Includes bibliographical references and index.
Keywords: Spinoza, Benedictus de, -- 1632-1677 -- Influence; Verwey, Albert, -- 1865-1937.; Bible -- Influence; Gedichten; Non-conformisme.; Religieus bewustzijn; Nederland