De plicht van de dichter : Hugo Claus en de politiek - Absillis, Kevin, 1980-; Lembrecht, Kris; Wildemeersch, Georges, 1947- (Antwerpen : De Bezige Bij, 2013)
Essays en bronnenmateriaal over de rol van de politiek in leven en werk van de Vlaamse schrijver (1929-2008).
Keywords: Claus, Hugo, -- 1929-2008.; Engagement; Politiek