Een jaar boek : overzicht van de Nederlandse en Vlaamse literatuur 1988 - Goedegebuure, Jaap (Jacob Leendert), 1947-; Nuis, Aad, 1933-2007 (Amsterdam [etc.] : Aramith [etc.], 1988)
Selectie van recensies van de belangrijkste literaire Nederlandse publikaties.
Met lit. opg.