Gerard Reve, kroniek van een schuldig leven. 3 : De late jaren 1975-2006 - Maas, Nop (Norbert Maria Hubert), 1949- (Amsterdam : Van Oorschot, 2012)
Beschrijving van de laatste dertig levensjaren van Gerard Reve. De periode van zijn langstdurende relatie, een onstuimige verhouding met de 25 jaar jongere Joop Schafthuizen. Toen Reve geestelijk en lichamelijk achteruitging, veranderde de relatie langzaam in die van hulpbehoevende en verzorger.
Volwassenen
Keywords: Reve, Gerard, -- 1923-2006.