Dat is andere taal! : streektalen en dialecten van Nederland - Van den Berg, Rien, 1970-; Van Oostendorp, Marc, 1967- (Houten : Winkler Prins, 2012)
De auteurs presenteren twaalf Nederlandstalige dialecten, van de Waddeneilanden tot Zuid-Afrika. Daarnaast bespreken ze het verband tussen dialect en thema’s als identiteit, geld, liefde en macht. Op de cd lezen veertien dialectsprekers ‘Klein Duimpje’ voor, onder wie bekende Nederlanders Foppe de Haan en Herman Finkers.
Cd met het sprookje Klein Duimpje, 14 keer in een verschillend dialect verteld
Volwassenen