Vijf grotesken - Van Ostaijen, Paul, 1896-1928; Leyman, Dirk, 1965- (Amsterdam : Voetnoot, 2010)
Paul van Ostaijen trekt van leer tegen de wantoestanden van zijn tijd. Elke logica komt er genadeloos op losse schroeven te staan. De stad en de erotiek zijn de stuwende krachten in deze nieuwe selectie van vijf grotesken.
Werk en spaar!