Ons leven met Reve - Van Albada, Willem Bruno; Van Manen, Hendrik Lambertus (Amsterdam : Balans, 2012)
Teigetje (Willem Bruno van Albada) en Woelrat (Hendrik Lambertus van Manen) waren de liefdespartners van schrijver Gerard Reve. Het drietal leefde samen van 1963 tot 1975, waarna Reve hen verliet. Teigetje en Woelrat bleven samen. Ze vertellen ieder over hun relatie met Reve. Met foto’s.
Keywords: Reve, Gerard, -- 1923-2006.