Dinsdag - Peeters, Elvis, 1957-; Van Bael, Nicole (Amsterdam : Podium, 2012)
Een oude man kijkt terug op zijn leven waarin hij geleefd heeft zonder ooit een keuze te betreuren: of hij nu in de Congo moordde en verkrachtte of als vrachtwagenchauffeur zijn baas bestal.
Keywords: Niederländisch; Roman; Romans (teksten).