Over collecties 2 - De Wolf, Hans; Hus, Annick; Seurinck, An; Vander Stichele, Alexander; d'Hooge, Robin (Brussel : Agentschap kunsten en erfgoed, 2012)
Vlaamse, Waalse en Brusselse collectiebeheerders schonken in de lezingenreeks 'Met nieuwsgierige blik 2011' aandacht aan diverse aspecten van de collectievorming: onderzoek, fotomusea, oorlogserfgoed, publiek-privaat/stichtingen, ergoedbibliotheken, niet-Europese collecties, banken en bedrijven, stads- en regiomusea, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en maatschappelijke instellingen kwamen allemaal aan bod.
De lezingenreeks werd georganiseerd door het agentschap Kunsten en Erfgoed en de steunpunten BAM en FARO