Nationale bewegingen en geschiedschrijving : acta van het colloquium over de geschiedschrijving van de Vlaamse beweging en van andere nationale bewegingen in Europa - Beyen, Marnix, 1971-; Kesteloot, Chantal, 1963-; Van Velthoven, Harry, 1944-; Verdoodt, Frans-Jos, 1939- (Antwerpen : Archief-, documentatie- en onderzoekscentrum, 2005)
With summary in English