Gent : Schets van een Sociale Geschiedenis - Van Werveke, Hans, 1898-1974 (Gent : Rombaut-Fecheyr, 1947)
De oorsprong - Groei en hoogtepunt - Crisis en verval - De inzinking - Herleving zonder glans en roem - Ondergang van het verleden en dageraad van de nieuwe tijd
Keywords: Ghent (Belgium) -- History