Niet de kers op de taart : waarom kunst- en cultuurbeleid geen luxe is - Caron, Bart; Anciaux, Bert, 1959-; Geysels, Jos, 1952- (Kalmthout : Pelckmans, 2011)
Dit werk is een essay over motieven en redenen van cultuurbeleid.
Bevat bibliografie
Industriële archeologie in Vlaanderen (rubricering Patrick Viaene)